Djamson
Jees
Soraya
Doress
Jurick

Singles agenda

 

Speeddaten bij FlitsDate®

Stel je voor: jij plús zo’n twintig singles uit je eigen omgeving. Samen in een sfeervolle ruimte, waar je bovendien op je wenken wordt bediend. Om elkaar te leren kennen onder het genot van een drankje en een hapje. Na een gesprek van een paar minuten beslis je zelf: laat je het hierbij of smaakt de kennismaking naar meer? De keuze is aan jou. Dat is FlitsDate®.

90% kans op een match!

Binnen 24 uur ontvang jij je matchmail. En bij FlitsDate® is de kans op een succesvolle match maarliefst 90%. En dat is veel. 200.000 deelnemers deden inmiddels mee aan FlitsDate® en vonden een spannende en/of leuke date, waarmee zij ook ná FlitsDate® contact bleven houden.

Wie tref je aan?

Het gros van de singles die je tijdens een FlitsDate® kunt ontmoeten zijn spontane, avontuurlijke en enthousiaste mannen en vrouwen. Veelal hebben ze een goede baan en is hun vriendenkring een vaste groep mensen. Reden te meer om nieuwe contacten op te doen. FlitsDaters komen meestal alleen, anderen nemen een vriend of vriendin mee.

Matchgarantie!

Soms kan een avond tóch tegenvallen. En ontmoet je wellicht wel aardige mensen, maar is er niemand bij van wie je zegt: ja! In dat geval geven wij zogenaamde ‘matchgarantie’. Dit betekent dat jij de volgende FlitsDate® weer bent uitgenodigd, geheel op onze kosten. Nog eens twintig singles, helemaal voor jou.

Meest flexibele voorwaarden

Bij ons kun je tot 3 dagen voor het evenement kosteloos een reservering wijzigen. En besluit je toch om er vanaf te zien? Dan krijg je bij ons je geld terug (check de voorwaarden).

Dit mag je verwachten

Een FlitsDate® begint ontspannen: bij binnenkomst staat ons team klaar om je te ontvangen en een lekker welkomstdrankje te overhandigen. En dan begint het: de speeddate! Tijdens het daten zijn er verschillende pauzes, waarin diverse hapjes worden geserveerd. Klaar om één van de singles beter te leren kennen? Dan is er naast de matchmail op de avond zelf vaak ook nog gelegenheid om verder te kletsen, te eten, te dansen of lekker te loungen.

 

Schrijf je hier in!

 

 

 

Voor deze en meer evenementen: Singlessite agenda